·

·

Plataforma 0,7% del nostre sou

PLATAFORMA 0,7% DEL NOSTRE SOU


LA PLATAFORMA 0,7% A FAVOR DEL TEAMING
desembre 2013 | plataforma 0.7 


Què és teaming?
Teaming és una iniciativa solidària de recaptació de microdonacions, mitjançant una empresa o organització durant un determinat període de temps, per després destinar-les a aquella causa social que les persones participants democràticament escullen. Actualment hi ha més de 1.000 empreses a diversos països que fan Teaming. Entre totes recapten al voltant de 200.000 euros mensuals que es destinen a causes socials.

Si en voleu saber més: www.teaming.net

Perquè un altre projecte solidari?
La Plataforma 0’7% del nostre sou proposem fer un grup de teaming a l’Ajuntament de Sabadell, ja que és un instrument que ens permet unir esforços per ajudar a les persones que més ho necessiten, ja sigui directament o mitjançant entitats, amb contribucions petites que puguem assumir a pesar de la disminució del nostre poder adquisitiu. Un donatiu d’un euro mensual és factible per a moltíssimes persones que treballem en aquesta casa; la gràcia del Teaming és que, sumats i acumulats durant uns quants mesos, pot ser una quantia suficient per donar un cop de mà a algun projecte del nostre entorn o ajudar a alguna persona.

Com funcionarà?
Un cop emplenat el full per participar al grup de Teaming, no t’has de preocupar més fins a finals d’any: les microdonacions es descompten directament a través de la nòmina, i es dipositen en una entitat financera pertanyent a la banca ètica, on romanen fins el mes de desembre.

A finals d’any s’obre un termini per a què qualsevol treballador o treballadora proposi un projecte al qual destinar el que s’hagi recaptat. A continuació s’obre el període de votacions, i finalment es lliuren els diners al projecte més votat.

Si estàs interessat/ada a sumar-te al teaming dels treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Sabadell, emplena el full adjunt i envia’l a Recursos Humans, Nòmines, perquè et descomptin la teva microdonació. (Cal entrar la instància per Registre).

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Si voleu conèixer la distribució d'aquesta aportació, consulteu la Memòria:

MEMÒRIA 2012 DEL 0.7 DEL NOSTRE SOU
juny 2013 | plataforma 0.7 
La “Plataforma de treballadores i treballadors del 0,7%”, fa més de 20 anys que va ser creada per iniciativa de persones vinculades a la secció sindical de CCOO. 
Moltes de les treballadores i treballadors han fet aportacions des del inici i d'altres s'han incorporat al llarg dels anys.
El nombre de col·laboracions va ser creixent durant els primers anys i, posteriorment s'ha mantingut.
En aquests moments es compta amb la col·laboració econòmica de 70 persones dels diversos departaments municipals.
Actualment som un grup reduït de persones les que intentem mantenir en funcionament en la mesura del possible, aquesta iniciativa.
Durant l'any es publiquen una o dues revistes a la intranet municipal amb informació sobre diversos temes relacionats amb solidaritat.
Es col·labora amb projectes que porten a terme les entitats: Lliga dels Drets dels Pobles, Associació Drapaires d'Emaús, Associació amb el Poble Saharauí i la Fundació Pau i Solidaritat. Si t'animes a col·laborar, pots posar-te en contacte a través de l'adreça de correu PLATAFORMA07, la trobaràs al correu de l'Ajuntament.

Plataforma de treballadores i treballadors del 0,7%