·

·

dimarts, 12 de febrer de 2013

CCOO Informa | Tolerància zero amb la corrupció

La Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell davant dels fets que s’han succeït en els darrers dos mesos, referent a l’anomena’t “cas Mercuri” on s’imputen a diversos membres de l’equip de govern, així com a càrrecs de confiança i funcionaris de l’Ajuntament i per la creixent alarma social i política generada per la denúncia de diversos casos de corrupció manifestem:

- Que volem una transparència real, i no formal, en la gestió municipal per no malmetre més la credibilitat de les institucions publiques i el seu col·lectiu de treballadores i treballadors.
- I volem tolerància zero amb la corrupció i els corruptes, a tots els nivells.

L'Ajuntament des del passat 27 de novembre de 2012 no ha viscut una difícil situació. En tot cas si que l'han viscuda les persones imputades en una presumpta xarxa de corrupció. Els quals de tota manera se’ls hi ha donat un tractament “de privilegi”, ja que ni se’ls ha apartat del servei, ni se’ls ha obert un expedient, com sí que s’ha fet en altres ocasions amb funcionaris/aries municipals imputats/des per altres casos.

Nosaltres també lamentem, profundament, l'actual situació. I també, per un altra banda, ens alegrem que hagi succeït, ja que això referma les nostres conviccions en l'estat de dret i en la democràcia. El sistema funciona. I si comparem el nombre de polítics imputats en casos de presumpta corrupció amb el que no estan imputats, tenint la sensació que n’hi ha més d'honrats.

Confiem totalment en l’actuació de la justícia, i el que ella decideixi. No cal que se’ns vulgui donar proves a nosaltres de la innocència de ningú, en tot cas ha de ser al jutge que instrueix el cas. És allà on toca fer-ho.

Tots els empleats i les empleades municipals sempre hem treballat per garantir uns serveis públics de qualitat, independentment del color polític de l’equip de govern, o del que ens vulguin dir des de qualsevol estatus municipal. La nostra professionalitat i vocació de servei públic no s’ha paralitzat, malgrat les situacions difícils d’acomiadaments de companys/es, retallades de sou i pèrdua de drets laborals i socials que hem patit darrerament.

Prou retallades!! Retallem la corrupció!!

:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 11 de febrer de 2013