·

·

dimarts, 18 de desembre de 2012

CCOO Informa | Liquidació del Consorci del Parc Central del Vallès

En el Ple d'aquest mes de desembre l’Ajuntament de Sabadell, així com el de Barberà del Vallès aprovaran de manera definitiva la liquidació del Consorci del Parc Central del Vallès.

Des de la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell ens preocupa la situació en que quedaran els treballadors/es d'aquest ens públic. Considerem que malgrat que legalment no hi ha una obligació d'assumir aquests treballadors/es, si que moralment i èticament cal fer-ho.

Més encara quan el funcionament del parc, diuen que el volen mantenir, amb personal municipal. Fet que significa més càrrega de treball pels treballadors/es municipals i l'acomiadament de personal del Parc Central del Vallès, amb el conseqüent drama humà, personal i familiar que significa quedar-se sense feina en aquests moments de crisi.

Per aquesta raó estem treballant des de fa temps en buscar una solució. Tant la Secció Sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell com els propis afectats hem sol·licitat la subrogació del personal als dos Ajuntaments titulars del Consorci. És el que legalment és viable, així és com es fa en altres empreses quan assumeixen el servei d'alguna altra, quedar-se amb el personal.

L’Ajuntament de Barberà del Vallès ha pogut recol·locar dins de la seva estructura una part d'aquests treballadors/es. Resten només quatre persones que a dia d'avui desconeixen el seu futur més immediat.

L’Ajuntament de Sabadell encara no s'ha pronunciat a la nostra petició. Demanem que l’Equip de Govern així com a la resta de Grups Municipals es pronunciïn positivament i ho facin públicament.

En definitiva estem parlant d'un servei que es continuarà prestant i per tal de garantir el seu bon funcionament  al subrogar el seu personal a l'Ajuntament de Sabadell. Fer un altre cosa significaria enganyar a la ciutadania  de Sabadell, no és possible fer funcionar un equipament com el del Parc Central del Vallès sense el personal adient.

Perquè l’Ajuntament de Sabadell mantingui els llocs de treball de tots els nostres companys i companyes!!!

:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 18 de desembre de 2012