·

·

dilluns, 11 de març de 2013

CCOO Informa | Marea negra a l'Ajuntament de Sabadell

MAREA NEGRA A L’AJUNTAMENT DE SABADELL

No volem que la presumpta corrupció que estem patint en el nostre Ajuntament repercuteixi en els nostres drets i es traslladi en més acomiadaments, retallades de sou i pèrdua de drets laborals i socials.

El nostre conveni està prorrogat, per tant s’han de fer efectius en el primer trimestre d’aquest any 2013 el pagament de la Paga d’Assistència i dels Ajuts Socials corresponents a l’exercici 2012. Així ho hem sol·licitat mitjançant instància. NO AL PLA D’AJUST

També ens oposem a les retallades que des del govern de l’Estat i la Generalitat estan realitzant. Ara ens anuncien més retallades en un futur molt proper, que afectaran un cop més als serveis públic i als treballadors/es d’aquests. Els governs del PP i CiU amb els seus casos de corrupció i les seves polítiques d’austeritat estan portant el país al desastre.

ELS DIVENDRES ENS VESTIM DE NEGRE

Tots els divendres assisteix al teu lloc de treball vestit de negre per fer visible la teva protesta contra totes les politiques de retallades a l’Administració i a l’Ajuntament. No som culpables de la crisi.

Per la defensa dels nostres drets i dels serveis públics de qualitat

Prou retallades!! Retallem la corrupció!!


:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 11 de març de 2013