·

·

dimecres, 13 de març del 2013

CCOO Informa | Diumenge, 17 de març. Caminada conjunta per la Sanitat Pública

DIUMENGE 17 DE MARÇ
CAMINADA CONJUNTA PER LA SANITAT PÚBLICA CONVOCADA PER LA PLATAFORMA PER LA DEFENSA DE LA SANITAT PÚBLICA AL VALLÈS


El dia 17 de març sortim en dues columnes, una de Sabadell (Parc Taulí a les 12h.) i l'altra de Terrassa (Hospital de Terrassa a les 12h.) per trobar-nos a les 13h. a la Ronda Europa (Futur CAP Can Llong).

Vivim immersos en una crisi econòmica a la qual ens ha conduït l'especulació financera i immobiliària i l'abandonament de l'Estat del control del sistema financer. Vivim en una societat que ha convertit el deute privat de bancs i grans empreses, en deute públic que es pagarà amb diners públics, diners que recaptaran mitjançant el desmantellament de l'Estat de Benestar i les retallades pressupostàries als serveis públics, els drets socials, les pensions, etc. I mentre tant permeten un frau fiscal de més de 70.000 milions d'euros anuals, uns sous indecents d'alts directius i polítics, un sistema fiscal regressiu que paga immens qui més té, etc.

La Plataforma per la Defensa de la Sanitat Pública al Vallès, davant tant atropellament contra els drets socials en general i en particular, contra les retallades en la sanitat pública, manifestem el nostre absolut rebuig a les agressions que patim els ciutadans, per les polítiques impulsades des dels diferents governs de tots els colors i àmbits territorials i que estan convertint la salut en un negoci en mans de les empreses privades amb la complicitat de la classe política dirigent.

Prou retallades!! Retallem la corrupció!!


:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 13 de març de 2013