·

·

divendres, 8 de novembre del 2013

Solidaritat amb la lluita amb Panrico

Des de l’Ajuntament de Sabadell tota la nostra solidaritat amb la lluita a PANRICO

Els treballadors i treballadores de PANRICO a Santa Perpètua de la Mogoda porten en Vaga Indefinida des de Diumenge 13 d’octubre, quasi un més de vaga.

El seguiment és del 100%. La raó de la vaga és que l’empresa ha presentat un Pla de Viabilitat que suposa l’acomiadament de 1.914 empleats i empleades arreu de l’Estat, a més d’una baixada del salari d’entre el 35 i el 40% de la resta i d’una reducció del 20% de els retribucions que reben els autònoms dependents que s’encarreguen de distribuir els productes de Panrico. Aquestes retallades es sumarien a la reducció salarial del 30% que ja van patir l’any passat.

Des de la secció sindical de CCOO de l’Ajuntament de Sabadell volem expressar tota la nostra solidaritat amb els treballadors i les treballadores de PANRICO i la seva lluita.

Solidaritat amb els treballadors en vaga a Panrico















Pensem que com a treballadors i treballadores de l’empresa més important de la comarca, en quan a números de treballadors, estem en l’obligació de ser solidaris amb la resta de companys i companyes que ho estan passant malament i que a la vegada han estat valents portant la seva lluita en una acció tant important com és una Vaga Indefinida.

I és per això que us animen a fer una aportació a la caixa de resistència de PANRICO, que CCOO ha habilitat pels treballadors i les treballadores.

Aquesta aportació la podeu fer de dues maneres:
1. Fer un ingrés en el número de compte destinat exclusivament per aquest tema: 2100 3161 38 2200094458. L'ingrés pot ser de qualsevol quantitat (1,2,5,15,20...€) l’important és fer-ho.
2. Des d’avui, i durant tota la propera setmana, els delegats i les delegades de la nostra Secció Sindical també estaran recollint les vostres aportacions.

Tenim previst per al proper DIVENDRES, 15 DE NOVEMBRE, acostar-nos a la fàbrica de Santa Perpètua de la Mogoda i fer una visita als companys i les companyes en lluita i donar-li totes les aportacions.
ELS TREBALLADORS I LES TREBALLADORES EN LLUITA DE PANRICO NECESSITEN L’AJUDA I COL·LABORACIÓ DE TOTS I TOTES!!