·

·

dijous, 31 d’octubre de 2013

CCOO Informa | Paga extra de Nadal

UGT falta a la veritat. Qui ha aprovat interposar la demanda de conflicte col·lectiu de la part proporcional meritada de la paga extra de Nadal de 2012 en els laborals (i només a ells) és el Comitè d'Empresa de l'Ajuntament de Sabadell.

El Comitè d'Empresa és un òrgan col·legiat on estan presents tots dos sindicats. I els delegats de CCOO i UGT vàrem aprovar presentar demanda de Conflicte Col·lectiu mitjançant el Comitè d'Empresa.

Per què al laborals i no a tota la plantilla, laborals/funcionaris? Doncs senzillament els laborals només tenen un any per poder presentar la reclamació ja que si no caduca (23-12-2013). Els funcionaris tenen quatre anys. El tema a més a més està en el Tribunal Constitucional a l'espera del pronunciament d'aquest, no només per la part meritada sinó també per l'eliminació total de la paga extra.

UGT té tot el dret de presentar les demandes que consideri oportunes en el seu nom. El que és intolerable és que si s'ha posat la demanda en nom del Comitè d'Empresa digui que ho han fet ells. Per aquesta raó volem denunciar públicament la manipulació en quan a  la informació als treballadors/es. No entenem aquest afany de protagonisme.

Emplacem al President del Comitè d'Empresa que doni les explicacions oportunes al conjunt de treballadors/es municipals sobre el que s'ha fet. Si s'ha presentat la demanda tal i com es va acordar en el si del Comitè d'Empresa i és lliuri aquesta al conjunt de la representació sindical.

Demanem una rectificació pública als companys d'UGT per poder refer la confiança entre totes dues organitzacions i poder treballar conjuntament en l'acció sindical en benefici dels treballadors/es municipal. Nosaltres entenem que aquest ha de ser l'objectiu primordial de la nostra acció sindical i no la búsqueda de rèdits propagandístics.

Adjuntem acta Comitè d'Empresa de 22 d'octubre de 2013.           

:::::::::::::::::::::::::::::::
Secció Sindical CCOO | 31 d'octubre  de 2013