·

·

dimarts, 10 de juny del 2014

CCOO Informa | Lliurament als diputats/des del Parlament de Catalunya d'un escrit explicant la situació de l'empresa Vimusa

El passat dimecres dia 4 de juny de 2014 a la seu del Parlament de Catalunya, la representació dels treballadors/es de l’empresa VIMUSA (Habitatges Municipals de Sabadell), va lliurar d’una carta personalitzada a cada parlamentari/a on s’explica la situació de l’empresa.

Cal recordar que fa un parell de mesos van ser acomiadats 7 treballadors/es d’aquesta empresa pública entre altres raons pel deute que tenien contret la Generalitat de Catalunya de més de 4 milions d’euros.

Per aquesta raó es va demanar la col·laboració dels parlamentaris/es per tal de portar al parlament un pla de pagaments dels deutes reconeguts. Sent aquesta una de les maneres per tal assegurar la viabilitat de l’empresa i la funció social que realitza.

Els representants dels treballadors/es van ser rebuts per parlamentaris del grup de ICV-EUiA a les portes del parlament i que els van acompanyar al registre públic on van fer lliurament de les cartes personalitzades.

Mireu les fotos del lliurament: http://marea-negra-ajsabadell-ccoo.blogspot.com.es/2014/06/marea-negra-al-palau.html