·

·

dijous, 9 de maig del 2013

Negociació del conveni (i 2) | Comunicat conjunt

Segona nota conjunta dels tres sindicats amb representació a l'Ajuntament de Sabadell
Després de la reunió mantinguda el passat dia 8 de maig amb l'Ajuntament de Sabadell aquest encara a hores d'ara no sap, desconeix, s'ho ha de pensar que vol fer o dir sobre el nostre conveni.

Les peticions sindicals són clares i per tothom conegudes: 

  • Compliment de la part econòmica pendent del 2011.
  • Compliment de la part econòmica del conveni prorrogat de 2012 (paga absentisme i ajuts socials)
  • Compliment del pactat en l’actual conveni i que no pensem permetre que aquest drets s’eliminin en una nova negociació a la baixa.
Per contra la representació municipal viu en la ignorància i la felicitat. Emplaçant-nos a un seguit de reunions sense que ens hagi dit encara quines són les seves intencions.

Per aquesta raó els sindicats hem sol·licitat que abans d’iniciar qualsevol procés de negociació volem reunir-nos amb la representació política de l’Ajuntament de Sabadell i concretament amb el Regidor de Recursos Humans Sr. Ramon Burgués així com la Tinent d’Alcalde de l’Àrea d’Economia i Serveis Central Sra. Montserrat Capdevila.

Cal que ens diguin quines són les intencions municipal, si respectar els acord que tenim després de més de 30 anys de negociació o per contra, s'ho volen carregar tot.

A partir d'aquí valorarem sindicalment que pensem fer, però avisem que no pensem renunciar a res ni perdre res del que tenim.